Lionel Messi pakt late leveler voor Miami bij Galaxy from jordan's blog

Voetbalshirts Sale Nederland, Lionel Messi scoorde op het laatst de blessuretijd-gelijkmaker toen Inter Miami zondag ontsnapte met een 1-1 gelijkspel in de Los Angeles Galaxy in de Major League Soccer. Inter Miami FC's Argentijnse aanvaller #10 Lionel Messi trapt de bal tijdens de MLS-voetbalwedstrijd tussen LA Galaxy en Inter Miami FC in Dignity Health Sports Park op 25 februari 2024 in Carson, Californië.
Lionel Messi Voetbalshirts, De Galaxy domineerde lange tijd van de wedstrijd en was in de 75e minuut op voorsprong gekomen via de Servische spits Dejan Joveljic. ​​Maar de thuisploeg eindigde de wedstrijd met tien man nadat middenvelder Mark Delgado van het veld werd gestuurd voor een tweede gele kaart in de wedstrijd. 87e minuut Jordi Alba combineerde zich vervolgens met Messi aan de linkerkant, waarbij de Spanjaard een geweldige terugtrekking afleverde in het pad van Messi die, op volle sterkte, het doel vond met de buitenkant van zijn linkervoet.
Miami had alle vier de voormalige Barcelona-sterren in de basis, met Alba, Sergio Busquets en Luis Suarez naast Messi. Puig was zelfverzekerd aan de bal en scherpzinnig in zijn passing en dicteerde het spel, maar hij had de thuisploeg op voorsprong moeten zetten. De Miami-keeper produceerde vervolgens prima reddingen om pogingen van Paintsil en Puig buiten te houden en afgezien van een afgeweken Messi-poging die werd gepareerd door Galaxy-keeper John McCarthy, creëerde Miami weinig.