Nike x FC Barcelona x Patta werken samen aan co-branded voetbalshirts from jordan's blog

Barcelona Voetbalshirts, Nike x FC Barcelona x Patta slaan de handen ineen voor een nieuwe collectie, en Patta x Nike staat bekend als een van de geliefde samenwerkingen onder sneakerfans. Sommige van de eerder uitgebrachte gezamenlijke schoenen hadden een zeer geslaagd ontwerp. Deze maand brengen beide partijen opnieuw een samenwerking uit, en dit keer betreft het een "driewegsamenwerking" met een zeer bekende voetbalclub. Naast schoenen zullen de bijbehorende kledingstukken naar alle waarschijnlijkheid de interesse wekken van FC Barcelona-fans. Deze collectie omvat onder andere shirts, T-shirts, hoodies, jassen, petten en meer, waarbij het ontwerp niet alleen gebaseerd is op FC Barcelona, maar ook speciale hartmotieven bevat die voor deze gelegenheid zijn gemaakt.
Voetbalshirts Sale Nederland, Deze expressie komt tot uiting in het patroon van de gehele kledingcollectie, waarbij ook de limited edition voetbalshirts in Barça-geïnspireerde kleuren worden aangeboden. De co-branded limited edition voetbalshirts hebben een rood-blauw fluïdumverloopontwerp. Naast de voetbalshirts zullen de bijbehorende kledingstukken naar alle waarschijnlijkheid de interesse wekken van FC Barcelona-fans. Deze collectie omvat onder andere shirts, T-shirts, hoodies, jassen, petten en meer, waarbij het ontwerp niet alleen gebaseerd is op FC Barcelona, maar ook speciale hartmotieven bevat die voor deze gelegenheid zijn gemaakt. Of je nu al vijftig jaar een fan bent of een nieuwe supporter, de Nike x Patta x FC Barcelona co-branded collectie verbindt iedereen stevig met hun gedeelde rood-blauwe erfgoed.
Kopen voetbalshirts online, Nike heeft verschillende kleurthema's voor schoenen uitgebracht rondom FC Barcelona. Onder andere op modellen als de SB Dunk Low en SB Blazer Mid. Het is het vermelden waard dat deze Air Max Plus in het FC Barcelona-kleurenschema een gezamenlijke creatie is van Nike en het Amsterdamse streetwear-merk Patta. De hele schoen toont de thuiswedstrijdkleuren van FC Barcelona met het kenmerkende rood-blauwe kleurenschema, terwijl grijze reflecterende strepen zijn toegevoegd als accenten op het bovenwerk. Daarnaast zijn er op de zijkant van de schoen kleine rode en blauwe Swooshes aangebracht om het kleurenthema van de schoen te benadrukken. Op de tong en het label van de schoenveter zijn respectievelijk het Patta-logo en het embleem van FC Barcelona te zien.


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment