Al Nassr is de vijfde club waar Cristiano Ronaldo voor speelt in zijn professionele carrière from jordan's blog

Voetbalshirts Sale Nederland, Cristiano Ronaldo heeft 48 doelpunten gescoord in 54 wedstrijden voor Al Nassr sinds hij lid werd van de club uit Riyadh, die uitkomt in de Saudi Pro League. Cristiano Ronaldo wordt beschouwd als een van de meest productieve doelpuntenmakers in het wereldvoetbal en de Portugese aanvaller heeft zijn reputatie alleen maar geconsolideerd sinds hij bij de Saoedi-Arabische club Al Nassr FC kwam.
Cristiano Ronaldo Voetbalshirts, De Portugese voetballer kwam in januari van dit jaar bij Al Nassr en werd daarmee de best betaalde atleet ter wereld. Na zijn aankomst in Saoedi-Arabië scoorde Cristiano Ronaldo zijn eerste doelpunt in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Paris Saint-Germain (PSG) terwijl hij speelde voor een team met spelers van Al Nassr FC en Al Hilal SFC. Cristiano Ronaldo maakte zijn Saoedische Pro League-debuut bij Al Nassr in een 1-0 overwinning op Al-Ettifaq. Hij scoorde zijn eerste doelpunt in een gelijkspel tegen Al-Fateh voordat hij zijn eerste hattrick scoorde voor Al Nassr in een 4-0 overwinning op Al Wehad. De Portugese topper scoorde zijn tweede hattrick voor de club in een 3-0 overwinning op Damac.
Voetbalshirts van Cristiano Ronaldo in de aanbieding bij winkelvoetbaltenue.com, Al Nassr is de vijfde club waar Cristiano Ronaldo voor speelt in zijn professionele carrière. De vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar begon zijn clubcarrière in 2002 bij de Portugese club Sporting CP. Hij maakte zijn profdebuut tegen Braga en scoorde zijn eerste doelpunt in een 3-0-zege op Moreirense. Sindsdien vertegenwoordigde hij Manchester United (2006-09) (2021-22), Real Madrid (2009-18), Juventus (2018-21) en Al Nassr FC. In de loop van zijn carrière heeft de Portugese topper verschillende grote titels gewonnen, waaronder vijf UEFA Champions Leagues, drie Engelse Premier Leagues, twee La Liga's, evenveel Serie As en de Arabische Club Champions Cup.


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment