Adidas ZX 8000 Goedkoop from dartry's blog

Kun je geloven dat de Kopen Adidas ZX 8000 -erfenis 30 jaar geleden begon? Een van de onderschatte hits uit die lange lijn van Three Stripes-hardlopers is de adidas Originals ZX7000, een sneaker waar we de afgelopen vijf jaar niet veel van hebben gezien. Het goede nieuws is dat een dubbele dosering van het model terugkomt. Het slechte nieuws is dat ze exclusief zijn voor Size? in Europa, dus misschien moet je wat meer beenwerk doen dan normaal om je paar op te sporen.

Immagine

Deze, die omgeven zijn door veel van de overlays, worden vervolgens in energie gecombineerd door een neon groen waarvan het ingebedde patroon toch uit het wild komt. Adidas ZX 8000 Bestellen Elders vermengen zwarte nubuck met het zijprofiel, donkergroen leer de Three Stripes en hun naamgenootstempels langs slechts één punt van de meegeleverde veters.

Hoewel het vrij is van directe knikken naar de lente zoals het Adidas ZX 8000 Goedkoop Hanami-pakket, is het nieuwste model met Torsion-ondersteuning gekleed in een groene tint voor de warmere maanden. Het bovendeel behoudt hun standaard mesh- en nubuckconstructie, zonder de ripstop die te vinden is op paren die mede zijn gemaakt door adidas Skateboarding en Metropolitan. Profiel 3-Stripes, branding op de tong, kraagvoering en reflecterende accenten op de hiel zijn de meest opvallende onderbrekingen van het "Collegiate Green" -arrangement. Kanten dubra's van het merk 'TORSION' hebben hun standaard neon tint, zij het zwak, in tegenstelling tot zijn tegenhanger onder de voeten.

Voor het eerst gekleed in zijn levendige "Aqua" -kleuring, heeft het paar zich sindsdien aangepast aan meer actuele trends, en springt het in de cyclus met een slangenhuid-outfit onder de verzamelnaam "Lethal Nights". Adidas ZX 8000 Sale Nu, voor het eerst aangebracht met bruine tinten, vindt de uitvoering een balans tussen OG en nieuw, omdat het een kenmerkend blauw palet toevoegt dat we zijn gaan associëren met het model. De luxe fabricage is echter nog steeds het grootste deel van het scherm, maar komt nu aan in een mix van kobaltschubben vermengd met grijstinten. Aangrenzend lijkt mesh ook de laatste te prefereren, zelfs het suède langs de zijwanden volgt het voorbeeld; maar over de laklederen strepen, tussenzool en hielkap nemen levendige tinten het over, doserend in respectievelijk aqua, limoengroen en pastelpaars.

adidas transformeert de altijd aanwezige Adidas ZX 8000 Heren/Dames voor de feestdagen met deze aankomende adidas ZX Flux Plus "Mystic Forest". De afgeslankte versie van de ZX Flux, lid van het aankomende adidas Originals '' Holiday Pack ', ziet een kale aanpak omdat de iconische hielkooi wordt geschrapt voor een suède paneel en een eerder Qasa-achtig ondersteuningssysteem. Een gespikkelde marinebasis geeft de illusie van een Primeknit-bovenwerk, terwijl precies de juiste rode aanraking gunstig blijkt te zijn.

www.schoenenstockx.com

Previous post     
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By dartry
Added Jun 2 '20

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives