Adidas ZX 750 HD Cloud White/Royal/Rood | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
jyutiu
jyutiu Jan 8 '21



Perforaties en ton-sur-ton stiksels zijn er in overvloed om nog meer textuur toe te voegen, en een checkschoen.com gemêleerd zwart / wit patroon siert de tong. Heldergele Torsion-veterdoppen zorgen voor een finishing touch van levendigheid, terwijl witte EVA en rubberen tussenzolen een Torsion-balk onder de middenvoet uitrusten voor nog steeds substantiële ondersteuning.


Dit paar Adidas Schoenen Rood begint met een bovenwerk van wit mesh met naadloze overlays. Het hemelse motief van de schoen wordt behouden door de White Three Stripes en bijpassende tonale branding op de tongen. Signaalgroene accenten vertegenwoordigen het enige contrast op de hele schoen.


Met de zomer nog maar een maand verwijderd, is de Adidas ZX 750 HD Cloud White/Royal/Rood een perfect paar om te rocken voor het warmere seizoen. Het low-top model pronkt met een combinatie van Glory Red, Core Black en Shock Yellow-tinten over het naadloze, niet-gestikte bovenwerk, maar vooral met een gele tot rode kleurverloop. Contrasterende zwarte details, gevolgd door een rode tussenzool en zwarte rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.


Adidas Originals heeft de Torsion Comp geserveerd in een zomerklare Nieuwe Trending "Crystal White" colorway. De Torsion Comp werd voor het eerst beroemd gemaakt door de heldhaftigheid op het veld van tennisgrootheid Stefan Edberg in de vroege jaren '90 en was ooit een van de technologisch meest geavanceerde tennissilhouetten van Adidas. Nu, bijna 30 jaar later, hebben zijn duurzame bouw en aantrekkelijke vorm hem in staat gesteld een tweede leven te leiden als een stuk casual schoenen voor op straat.



https://www.checkschoen.com/