Nikes nye Air VaporMax 360 | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
Anbhgfh
Anbhgfh Jan 8 '21
Dolomite Sportswear er på vej ind i det ny indk?bte år med en håndfuld nye VaporMax Plus farveindstillinger inklusive denne kommende “Black Royal” udgave. Dette tilbud af Nike Air VaporMax Plus har en form neoprenoverdel med blanke bure og tåhætter, mens nubuck dækker hæle. En metallisk sølv swoosh på horizontal ankel, Nike Air Vapormax Plus Online Outlet Royal Blue kontrasterende accenter, 3M reflekterende detaljrik oven på en slope mellemsål og VaporMax sål enhed fuldender designet.



Dolomite er klar til with frigive en ny "Particle Grey" -farve på deres Air VaporMax 2020, ein frigives i løbet af efterårssæsonen. Påklædt i puis farveskema med partikelgrå, mørk Obsidian og Racer Orange. Denne Nike Air VaporMax 2020 har en Flyknit-overdel med flerfarvede tråde konstrueret af genbrugt polyestergarn scientif Nike Air Vapormax 2020 Tilbud Online FlyEase snøre-teknologi. En marmoriseret hæl oven på family room signaturgenbrugte VaporMax Air-enhed my spouse and i fuld længde fuldender designet.

Nikes nye Air VaporMax 360 blander DNA'et af m?rket 2006's indflydelsesrige Air Max 360 med en moderne VaporMax-dæmpningsenhed, og nu er hybrid-silhuetten dukket op i en hel slank metalfarve. Nike Air Vapormax 360 Online Danmark Disse metalliske Maxes noder til for you to generationer af avanceret Surroundings Max-teknologi, mens de udstyrer livsstilsbaserede accenter, og præsenterer et dristigt look, ein er lige så teknisk og praktisk. stil.

Nike's Vapormax Flyknit 3 ser en populær silhuet til både livsstilstøj og atletiske bestræbelser. Den har haft et stærkt løb på markedet, siden den debuterede tilbage i april, & nu er den klar til at holde tingene i bevægelse med puis hurtigt klip med puis nyt "Sunset Tint" color ways til kvinder. Den øverste har en enkel, adult men alligevel effektiv blød lyserød nuance, men det ensfarvede udseende brydes hurtigt op af en sund il af rige vævede detaljrik - røde, guld- & Nike Air Vapormax Flyknit Billige Tilbud blå nuancer kigger gennem den lyserøde base på midtfoden, hælen, og toebox for at tilføje puis dristigt, men ikke overvældende slag med accentfarve. Røde Flywire-blonder, nøgne toner på tungen / hæltrækfligene & et dristigt guldmærke på selve tungen, så tilføjer endnu mere stil.