nike daybreak type grijs | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
b0udu9ds
b0udu9ds Jan 14 '21

Nike heeft een gedurfde rennenomg.com gedeconstrueerde draai gegeven aan zijn Daybreak, een klassieke hardloper die voor het eerst debuteerde in 1979. Het klassieke silhouet heeft een onafgewerkte, ruwe look met ademende mesh voering en samen met suède op de hiel en teen. Retro suède en hielclips die zijn ontworpen voor ondersteuning, houden je verbonden met de geschiedenis, terwijl de rubberen wafelzool aan de achterkant een flitsende hoek heeft voor een moderne look. Een naakt uitziend Swoosh-logo op de zijwanden om het ruwe ontwerp af te maken.

De Daybreak, een van Nike's originele stijlen, hielp bij het leggen van de bouwstenen voor de nike schoenen dames roze leider in sportkleding. Oorspronkelijk uitgebracht in de late jaren 70, heeft de Daybreak een bovenwerk van suède en leer, een buitenzool met wafelprofiel en een EVA-tussenzool. Met deze retro-uitgave wordt de originele stijl herzien en gemaakt om er 30 jaar oud uit te zien, vers uit de doos - en het is erg populair. Nogmaals bewijzend dat een ingetogen klassiek ontwerp altijd de aandacht zal trekken.

Geboren uit het conceptuele N.354-sublabel van de Swoosh, heeft de Nike Daybreak Type het hele jaar door een sterke aanwezigheid getoond door regelmatig per maand nieuwe kleurstellingen te laten zien. Het canvas is nike daybreak type grijs herwerkt in veel verschillende paletten, waarvan sommige minimalistischer waren, terwijl andere werden gespot met verschillende speelse decoraties, waaronder die van Space Hippie-restjes en seersucker-patronen. Het Nike Sportswear-team breidt zijn familie met één uit en pakt nu het silhouet uit in een nieuwe make-over die zich richt op levendige accenten en herfstvriendelijke materialen.

Visueel gezien springen de Populaire stijl veelkleurige accenten er echt uit, aangezien de verschillende overlays welkom zijn in bemoste teentips en 'Illusion Green'-overlays in de voorvoet, evenals achterhits die afwisselen tussen blauwe hieltellers en paarse lipjes die gastheer van de N.354-branding. Als je bovendien naar de keel kijkt, zul je merken dat ze zijn bewerkt met bruine, vachtachtige texturen, een element dat nog nooit eerder op dit model is gezien.

https://www.rennenomg.com/