new balance sales | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
Moodfghyt
Moodfghyt Feb 7 '21
Η Jordan Brand θα παρουσιάσει μια νέα, έτοιμη για την άνοιξη παράδοση του Air Jordan 12 για τα παιδιά, η οποία ζητάει το "Arctic Punch" colorway. Το Air Test 12 είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε πλήρες μέγεθος, για το remodeling White, Arctic Punch και Hyper Pink. Διαθέτοντας ένα δίχρωμο ροζ άνω μέρος που εμφανίζει ένα σχέδιο παλαιού χρώματος, προστίθεται λευκό δέρμα στο σχέδιο μέσω επικάλυψης από λευκό δερμάτινο δάκτυλο καθώς και με λευκές γλώσσες και κορδόνια. Στη συνέχεια, το Hyper Pink εμφανίζεται στη μάρκα Jumpman στη γλώσσα μαζί με την κάλτσα, το τακούνι και τη δαντέλα.  grtrainers.com Στη συνέχεια προστίθενται λευκά πέλματα που συμπληρώνουν την ολοκαίνουργια προσφορά που θα είναι τέλεια για την προσεχή σεζόν Άνοιξη και Πάσχα.

Πέρυσι, ο N. Crew έσκαψε στα αρχεία του New Balance για να αναβιώσει το 1400, έναν vintage δρομέα που κατασκευάστηκε αρχικά για το ξύρισμα και τη σταθερότητα σε γραμμάρια. Κυκλοφόρησε σε τέσσερις χρωματισμούς, αυτή την εβδομάδα συνδυάζονται σε ένα για το J.  new balance sales ελλάδα Staff 1400 "Mashup". Η συνεργασία μεταξύ της εταιρείας μόδας J. Crew και της New Balance ξεκίνησε για πρώτη φορά το the year of 2010 και έχει γεμίσει δεκάδες κορυφαίες κυκλοφορίες στη δεκαετία Από. Παρόλο που δεν υπάρχει κάθε έργο στο τρένο του sneaker, οι J. Crew και Fresh Balance προωθούν σιωπηλά εξαιρετικές συνεργασίες τα τελευταία χρόνια, με τον πολυτελή λιανοπωλητή να αναβιώνει ακόμη και την κλασική σιλουέτα 1400 το 2020 για μια περιορισμένη σειρά τόνων.

Αφού κάνει το πράγμα του στο Air Jordan several, το θέμα Sashiko προσγειώνεται τώρα στο Nike Usaaf 1 Low. Το Dolomite Air Force 1 "Rayguns" κυκλοφορεί επίσημα και έχει προγραμματιστεί να πέσει τον επόμενο μήνα. Όπως προτείνεται, αυτή η απόδοση του AF1 εμπνέεται από την ομάδα όλων των αστέρων της Nike, το Roswell Rayguns, ενσωματώνοντας την παλέτα χρωμάτων της.  nike air force 1 φθηνές ελλάδα Τέλος, κεντημένες πινελιές όπως το λογότυπο Rayguns στα τακούνια και ειδικές επώνυμες σόλες ολοκληρώνουν το συνολικό θέμα.

Την περασμένη εβδομάδα, η Nice Leg techinques συνεργάστηκε με τη Dolomite για να κυκλοφορήσει ένα αποκλειστικό Huarache για τον εορτασμό του νέου τους καταστήματος LA. Τώρα, ο λιανοπωλητής αθλητικών ειδών Undefeat θα συνεργαστεί με τη Nike για να κυκλοφορήσει ένα άλλο Huarache εμπνευσμένο από το LA, αυτή τη φορά στο Azure Suede. Μετά το Huarache που ενέπνευσε το Good Kicks x Nike ARE GENERALLY, ο λιανοπωλητής sneaker Undefeat θα κυκλοφορήσει το δικό του εμπνευσμένο από το Los Angeles Huarache αυτό το Σαββατοκύριακο.  visit here Το αήττητο Dolomite Huarache "Blue Suede" διαθέτει ένα πλήρως μπλε σουέτ άνω μέρος με μπλε ενδιάμεση σόλα, μπλε επένδυση, μπλε γλώσσα και μπλε κορδόνια. Τα παπούτσια διαθέτουν επίσης μεταλλική καρτέλα χρυσού τακουνιού, παρόμοια με το Nice Kicks Huarache και μια λευκή εξωτερική σόλα.