Adidas UltraBoost Korting | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
Ramirez381
Ramirez381 Jun 28 '22
[Image: 22aprmay112.jpg]

De Adidas UltraBoost Dames is overgestapt naar het Uncaged-rijk, maar het is altijd geweldig om nieuwe kleurstellingen te zien van het direct klassieke hardloopmodel. Deze "Multi-Color" release is gepland om later deze zomer in de winkelrekken te verschijnen met een knipoog naar de Olympische Spelen. We hebben het felbegeerde regenboogachtige patroon op de Adidas UltraBoost Goedkoop eerder gezien in de vorm van het Chinese Nieuwjaarsfeest, maar hier past een adidas Performance-logo goed bij de rode hielconstructie.

adidas is klaar voor zijn diehard fans om hun liefde voor het merk te tonen met een aankomend pack dat de iconische slogan "Earn Your Stripes" van Tony The Tiger remixt met zijn gloednieuwe "Show Your Stripes"-pack. Geïnteresseerde partijen hebben de keuze tussen twee Adidas UltraBoost Heren, een in Core Black en de andere in Tech Ink. De kooistrepen op de middenvoet van beide sneakers vallen echt op omdat ze gekleed zijn in Cloud White, passend bij hun iconische BOOST-middenzool.

Naarmate de release van adidas' langverwachte samenwerking Adidas UltraBoost Korting dichterbij komt, krijgen we een grondige blik op de schone colorway. De schoen heeft een zwart Primeknit-bovenwerk versierd met opvallende "UNDFTD"-branding over de bovenste toebox/middenvoet. Een witte Boost-middenzool en een witte Continental Rubber-buitenzool ronden de klassieke high-end runner-look af waar de Ultra Boost beroemd om is geworden.